Amiral gemisi katili OnePlus Ace 5 performans testinde!

OnePlus‘ın yeni amiral gemisi katili Ace 5 modeli için geri sayım başladı. Akıllı telefonla ilgili bugüne dek ortaya çıkan raporların ortak noktası performans gibi kriterlerde kullanıcıları üzmeyeceği yönünde. Peki, OnePlus Ace 5 tam olarak neler sunacak?

OnePlus Ace 5 performans testinde

OnePlus Ace 5, PKG110 model numarasıyla Geekbench veri tabanında göründü. Akıllı telefon, yapılan tek çekirdekli testlerden 2 bin 212 ve çok çekirdekli testlerden ise 6 bin 961 puan almayı başardı. Bu sayede cihazın bazı özellikleri dolaylı yoldan belli oldu.

Geekbench testlerine göre akıllı telefona Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 güç verecek. 4 nm mimariyle üretilen yonga seti; 1x 3.3 GHz ARM Cortex-X4, 2x 3.0 GHz ARM Cortex-A720, 3x 3.2 GHz ARM Cortex-A720 ve 2x 2.3 GHz ARM Cortex-A520 çekirdeklerine ek olarak Adreno grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

OnePlus’ın yeni amiral gemisi katili modeli ortaya çıktı!

OnePlus 13R, BLPB25 model numarasıyla FCC veri tabanında ortaya çıktı. Peki akıllı telefon neler sunacak? İşte ayrıntılar!

Üründe 16 GB RAM mevcut olacak. Fakat, lansman sırasında daha farklı bellek opsiyonlarının tanıtılma ihtimalini de akıllardan çıkarmamak gerekiyor. Bunun dışında, kutudan çıkar çıkmaz Android 15 işletim sistemini çalıştıracağını belirtelim.

Ürünün şimdiye dek belli olan özellikleri şu şekilde;

Özellik Detaylar
İşlemci Snapdragon 8 Gen 3
RAM 16GB LPDDR5X
Depolama 512GB UFS 4.0
Ekran 1.5K çözünürlükte BOE OLED düz ekran
Arka Kamera 50MP + 8MP + 2MP üçlü kamera kurulumu
Ön Kamera 16MP
Batarya 6.300-6.500mAh aralığında
Hızlı Şarj Desteği 100W

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Related Posts

Genetikte yeni bir çağ başlıyor: “Sentetik İnsan Genomu” projesi başladı

İngiltere merkezli önde gelen üniversitelerden bilim insanları, “Sentetik İnsan Genomu” (Synthetic Human Genome – SynHG) adı verilen devrimsel bir çalışmaya resmen başladı. Projenin ilk adımı, insan genomunun yaklaşık yüzde 2’sini oluşturan tek bir kromozomun genetik kodunun sıfırdan yazılması olacak. Tüm DNA dizilimi öncelikle dijital ortamda tasarlanacak ve ardından laboratuvar ortamında inşa edilecek.

Türkiye Muaythai Şampiyonası sona erdi

Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen Hayrullah Camadan Gençler Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Yılın en güvenli otomobilleri açıklandı: Hyundai zirvede

Her geçen gün artan otomobil sayısı ve hızla değişen otomotiv sektörü, güvenlik konusunda daha fazla seçenek sunuyor. Tüketiciler, araç alırken sadece performans ve tasarımı değil, güvenlik gibi önemli bir detayı da göz önünde bulunduruyor. Kar amacı gütmeyen ABD kuruluşu IIHS, 2025 model yılı için en güvenli otomobilleri açıkladı. Peki, 2025’te en güvenli otomobiller hangileri? İşte detaylar.

Tıp dünyasında ilk: Bir kalp nakli tamamen robotlarla gerçekleştirildi

Tamamen robotların kullanıldığı bu kalp naklinde, hastanın göğsü açılmadığı için iyileşme sürecinin büyük ölçüde hızlanması bekleniyor.

Yapay et, yapay zeka değil: Artık yapay insan üretilecek

İngiltere’de insan DNA’sı laboratuvar ortamında sıfırdan sentezlenmeye başlandı. Genetik hastalıkların tedavisi için geliştirilen bu teknoloji, yapay insan üretimi tartışmalarını gündeme taşıyor.

Akıllı telefonlar tarih oluyor: İşte yerini alacak yeni nesil cihazlar

Yıllar içinde hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen akıllı telefonlar, yerini bambaşka bir teknolojiye bırakmak üzere gibi görünüyor. Bugün, yarın olmasa da bu değişim tahmin ettiğimizden çok daha yakın olabilir…